Tag lederskab –

Du har kun et liv!

Jeg byder på et levende og involverende møde med mig, der selv har været stresset og sygemeldt, og måtte 'æde min egen medicin' og skifte spor fra ’slider’ til ’nyder’ i mit liv for at stå stærkt igen.

Mit foredrag vil bære præg af mit 23 årige nysgerrige arbejde med mennesker, trivsel og udvikling.

I mit foredrag lærer du om:
 

HVAD?

  • De 3 showstoppere der gør at 90% aldrig kommer til at leve passioneret og enten opgiver eller lever et ulykkeligt liv i hamsterhjulet (og hvordan du undgår det).

  • De 5 træk der adskiller de der lykkedes med at leve et balanceret privat- og arbejdsliv og få deres frihed, fra de der aldrig gør

  • Min 5-trins succesformular, som viser dig den hurtigste og mest bæredygtige vej til at leve et passioneret liv

  • Min egen historie

hvordan?

Du vil få evidensbaseret information, egne erfaringer og være med i dialog og afprøve enkle 'hands on' redskaber, som du kan tage med hjem og som netop kan forebygge stressens indvirkning og healing på hoved, krop og hjerte.

hvem?

Jeg tilbyder mit foredrag til privatpersoner, virksomheder og netværk, som netop arbejder med og tager hånd om målrettet og bæredygtig trivsel.

 

Foredraget henvender sig til ambitiøse karrieremennesker M/K, som ønsker selvudvikling, for at stå stærkt i og med sig selv. Foredraget henvender sig også til virksomheder, hvor man netop ønsker at arbejde målrettet med at være ’menneskelig ledende’ og især i stressforebyggelse og stresshåndtering, fordi det i dag er et seriøst stigende problem!

Foredraget kan tilbydes både som fyraftensmøde, workshop, som led i et længere forløb, et oplæg til at arbejde med trivsel eller til at forstå, hvad det vil sige ’At tage lederskab i eget liv!

Hvorfor?

Dagens Danmark er heldigvis fyldt med passionerede karrieremennesker, der gerne vil gøre en forskel. MEN perfektions- og præstationskulturen i vores samfund har desværre overmandet alt for mange af os, og rigtig mange mennesker aner ikke hvad de skal gøre, for at komme ud af de snærende bånd og tilbage på sporet...DET VED JEG!

Og det er ikke 'bare for sjov' og blot tom snak. WHO anslår nemlig, at depression bliver den største lidelse i verden inden 2030. Stress er beviseligt en stor synder i den sammenhæng.

Derfor er min mission, at lære mennesker at tage lederskab i eget liv og ikke give travlhed, stress, angst og depression videre til den næste spirende generation.

Vil du vide mere? - booke en afklarende samtale her eller skriv til mig på mette@humanleading.dk eller ring til mig på 5335 1665.