SÅDAN ARBEJDER JEG

Jeg arbejder ikke med noget der skal ’Quick-fixes’!

Der findes ikke noget ’quick-fix’, hvis du ønsker ægte transformation. Jeg arbejder med fordybende processer over tid og derfor arbejder jeg ALTID med mine kunder i forløb.

Mit forløb deles op i 3 faser, der dog er tæt forbundne under hele processen.​

FASE 1

motivation & accept
Træd tilbage og genfind roen

Du bliver guidet igennem den unikke HUMAN LEADING procedure, som er gennemtestet og består af en vekselvirkning mellem opgaver og sparring, V:I:P LIVE-dage og onlinemøder.

Du kommer blandt andet til at dykke dybt ned i din historie og blive udfordret på alt det, du ikke selv kan se. Du vil finde roen og mærke at tiden er din!

Og du bliver aldrig overladt til dig selv i mit 100% håndholdte forløb.

 

fase 2

træning
Mød dig selv igen og find modet

Du får fortsat sparring på hvordan DU kan opnå det liv du drømmer om. Hvor er du udfordret i livet, hvad gør dig glad og hvilke filtre møder du verden med.

Hvad skal du bruge for at tiltrække dine drømme relationer og opnå balance, så dit budskab går klart igennem i hele dit liv.

Dine værdier og handlinger og at leve i integritet kommer under lup. Du bliver fænomenal til at kommunikere din budskaber ud og du kommer til at stå stærk og modig med højt selvværd og tillid til det DU kan.

fase 3

integration
Kom videre

Her vil vi slå det sidste svirp med halen på DIT unikke livs-design både på kort og langt sigt og skabe momentum, så du kan komme i gang med, at leve fuldt ud.

Du fortsætter ivrigt derhjemme med, at implementere dit livs-design yderligere, samt øve dig i, at holde momentum og at leve din "nye karrierehverdag". Du lærer at mærke hvad DU vil og ikke vil for at tiltrække de mennesker der kan give dig værdi! Det er nu DIG der har ’bukserne på’.

Jeg er stadig din mentor, der motiverer, mens du går vejen! Du vil nu nyde at træne og træne og træne indtil det hele bliver noget, der ligger på din rygrad.

Det er her du vil opnå et helt nyt niveau af livskvalitet i samspil med alt omkring dig.
Du VIL nemlig ikke vågne op en dag og opdage, at du ikke har fulgt dine drømme!

Det får du

 • To hele VIP-dage – i starten og sidst i forløbet
   

 • Sessioner ”face to face” på onlinemøder
   

 • Teknikker, værktøjer og praksisnære redskaber til varig transformation af dit liv
   

 • Lydfiler med Mindfulness og Meditative øvelser – lige til at gå til
   

 • Hjemmeopgaver og skræddersyede øvelser til dig
   

 • Undervisning live og online
   

 • Inspiration og materialer, som tilpasses din proces
   

 • Telefonisk sparring og opfølgning