OM MIG

mh_nyt_2019.jpg
Du skal være nogen, før du kan blive til noget!

Jeg har brugt hele mit liv på at være nysgerrig på mennesket både set i et større perspektiv og ud fra det, som jeg ønsker mit liv skal bestå af. Jeg har leget meget, med store armbevægelser og også udforsket de mindste detaljer. Jeg har rejst jorden rundt, uddannet mig og haft et hav af udfordrende oplevelser.

Det har alt sammen bidraget til der, hvor jeg er i dag. Jeg er lige der, hvor min passion brænder for at hjælpe andre til at tage lederskab over eget liv og netop inspirere dem på deres rejse mod et mere levende, autentisk og meningsfuldt liv.

Jeg har en læreruddannelse som også har været døren ind til mit mangeårige fokuserede arbejde med trivsel og troen på livslang dannelse. Det har sammen med min livserfaring, min interesse for lederskab, personlig udvikling, mindfulness og meditation, kroppens intelligens, dramapædagogik og entreprenørskab, dannet fundamentet for mit arbejde.

Jeg har designet et helt igennem gennemprøvet forløb, som kan skræddersys til den enkeltes behov. Det er et forløb til dig som endegyldigt ønsker at opnå optimal livskvalitet ved selv at tage lederskabet i dit liv. Du er for travl og længes efter et liv uden stress. Du har taget beslutningen, men savner kompetent viden og redskaber, en konkret plan, en hjælpende hånd og et holdepunkt, så du kan navigere udenom de dybe huller og leve dit liv i integritet. Jeg tror på, at vi trods vores nuværende til tider kaotiske livsomstændigheder har potentialet til at leve fuldt ud og få det vi ønsker.

Og jeg ved, at det er muligt at leve med fortiden, at vide at fremtiden er der, og samtidig stå stærkt i nutiden. Det er her bevidstheden vokser fra og i udfordringen løsningen findes. Det er ud fra det vi skaber det meningsfulde og magiske liv vi endegyldigt ønsker os.

Et forløb sammen med mig strækker sig over 4 måneder og er for dig der er klar til et nyt og bedre liv, uden unødige omveje.

  • Vil det være værd for dig at lykkedes med dit liv?

  • Hvordan vil det være at slippe for følelsen af magtesløshed, nedtrykthed, frustration og vrede og i stedet for mærke overskud, ro, energi og glæde igen?

  • Hvad vil det være værd for dig, at vise dine børn, din familie og andre mennesker der betyder noget for dig, at man godt kan leve af og lykkedes med sin drøm?


Det betyder ikke at livet bliver fyldt med ’halleluja-oplevelser’, men det er min erfaring, at vi kan lære at være til stede med ’det der er’, på en helt ny måde. Vi kan lære at transformere modstand til positive udfordringer, ved at anerkende sårbarheden som adgang ind til en bagvedliggende ro og dermed finde modet i os.

Jeg tror på, at vi som mennesker kan langt mere end det vi har lært gennem vores opvækst og at vi har potentiale til at være meget mere end det vi tror vi er. Vi har en både en hjerne, et hjerte og en krop der er intelligent og som kan forbinde os med noget der er dybere og mere sanseligt. Når vi gør os fri af tillærte overbevisninger og lærer at frembringe vores sande iboende potentiale, SÅ er det, at vi tager lederskab i vores eget liv. Det er her dit ene liv for alvor begynder at blive interessant, udviklende, kreativt, sjovt og med det - meningsfyldt.

Hvis du finder mening i ovenstående, kan nikke genkendende til det og vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale til 0-kroner