top of page

Referencer

stefan hedegaard

Citat fra Stefan Hedegaard, CEO Restaurant Herthadalen & Partner i Bunker af Vin

"Tak Mette.
 

Det var et ret stort skridt for mig at sige ja til et mentor-forløb i en i forvejen travl tid. Jeg kendte dig ikke på forhånd og havde ikke særlige forventninger til forløbet, eftersom beslutningen kom lidt ud af det blå.

Ikke desto mindre, har jeg ikke fortrudt et sekund af den tid vi har haft sammen. Du giver nogle virkelig gode redskaber med på vejen og du er en skøn, imødekommende og smilende person som jeg har lært meget af. Du har også provokeret mig og forsøgt at skubbe mig ud af min komfort-zone og vigtigst af alt, så har du fået hjulpet mig til at forstå mig selv på et højere niveau. 
 

Jeg er meget taknemmelig fordi du indlevede dig så meget som du gjorde. Du gør dig virkelig umage og det er tydeligt, at du brænder for at hjælpe andre videre.

Tak igen"

Anne comlossy

"Mette har en fantastisk evne til at være nærværende og til at lytte - det føles hurtigt som om hun er en gammel betroet ven. Hun fanger lynhurtigt essensen og formår at guide en til selv at finde svarene, da det er her den sande læring forgår.
 

Inden jeg mødte Mette, var jeg i en periode i mit liv med nogle store omvæltninger, hvor jeg havde svært ved at finde ro i mig selv og mærke mig selv. Jeg havde brug for at finde ind til kernen af mig selv igen.
 

Efter et 4 mdr. forløb med Mette i ’Human Leading’ har jeg fået en masse værktøjer, der har hjulpet mig til at have en helt naturlig balance i min hverdag og jeg har opnået en helt ny selvindsigt.
 

Jeg er blevet meget mere opmærksom på mine bevæggrunde og på hvorfor jeg handler som jeg gør.

Mit forløb med Mette har gjort at jeg er blevet i stand til aktivt at tage styring af mit liv, både privat og professionelt. Jeg er blevet en langt bedre version af mig selv og jeg vil i fremtiden kunne navigere langt bedre i bl.a. pressede situationer.
 

Jeg vil anbefale et forløb med Mette til dig som er træt af de samme gamle vaner og som derfor gerne vil tage en aktiv styring af hvordan dit liv skal leves, og hvordan du vil være som person".
 

Anne Comlossy

anne.jpg

Grupper

Jeg har været facilitator på to fulde og helt fantastiske dages undervisning i meditation og mindfulness.
 

To lærere på en efterskole i et linjefag PULS (Personlig Udvikling og LederSkab) har et stort ønske om, at deres elever kan anvende meditation i deres egen hverdag og kunne agere mindfull i deres personlige lederskab som i ledelse af andre.

Se videoen herunder og hør både én af læreren og én af eleverne fortælle om deres oplevelser.

Er du mere interesseret i selv at vide mere om teorien bag og kunne anvende den i DIN praksis, i DIN ledergruppe, med DINE medarbejdere, DINE elever, dine børn? Skriv til mig på mette@humanleading.dk eller ring til mig på 5335 1665.

bottom of page